עוגת גבינה עם מוקה-שוקולד
עוגת גבינה מוקה-שוקולד דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות שוקולד, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד מוקה, עוגת גבינה עם מוקה שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס מוקה.
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב את 3 החומרים הראשונים בקערה; לזרוק עם מזלג עד לח. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין מילוי, לשלב קקאו Kahlua, ומערבבים היטב עם מקצף. לנצח גבינות ושמנת חמוצה במהירות גבוהה של מיקסר עד חלקה.
להוסיף 1 1 1/4 כוסות סוכר, קמח, וניל; לנצח היטב.
מוסיפים ביצים וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתערובת קקאו.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה; אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 5 דקות או עד כמעט להגדיר. עוגת גבינה נעשית כאשר המרכז בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר מהתנור; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מקשטים עם פולי קפה, אם תרצה.