פיצה ראובן
פיצה ראובן עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצק לחם, זרעי קימל, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זרע caraway אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זרעי קימל עם Dulce de Leche כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו פיצה ראובן, פיצה ראובן, ו פיצה ראובן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים מחבת פיצה גדולה. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את בצק הלחם לעיגול גדול ברוחב של כ-14 אינץ'.
העברה למחבת הפיצה מוכנה. לבנות את הקצוות, ולדקור את המרכז בכל רחבי עם מזלג כך שהוא לא יוצר כיפה בעת אפייה .
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הזהב.
מורחים חצי מהרוטב לסלט על הקרום החם.
מפזרים חצי מהגבינה השוויצרית. מסדרים בשר משומר על הגבינה, ולאחר מכן טפטוף עם רוטב הסלט שנותר. למעלה עם כרוב כבוש והגבינה השוויצרית שנותרה.
אופים עוד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה נמסה תוספות מחוממות דרך.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך.