עוגת גבינה עם מערבולת גויאבות.
אם $2.03 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה עם מערבולת גויאבות עשויה להיות עצומה צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם חמאה, ממרח גויאבה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה מעורבבת פטל, עוגת גבינה מעורבלת עם לימון, ו עוגיות עוגת גבינה מעורבבות. (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/3 כוס סוכר, פירורים, וחמאה. הקש תערובת לתוך החלק התחתון ו 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 7 דקות. מגניב על מתלה תיל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
שלב 1/3 כוס סוכר, 1/2 כוס מים, מיץ, וממרח גויאבה בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מגניב במקצת.
יוצקים תערובת לתוך בלנדר, ולעבד עד חלקה. מגניב לגמרי. מוסיפים 1 ביצה לבן.
שלב הנותרים 1 כוס סוכר, שמנת חמוצה, וגבינה בקערה בינונית; לנצח עם מיקסר במהירות נמוכה עד חלקה. מקציפים וניל ומלח. בהדרגה להוסיף 4 חלבוני ביצה הנותרים, להכות היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה.
לטפטף תערובת גויאבה על תערובת גבינה; מערבולת תערובות באמצעות קצה סכין.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד צ ' יזקייק סנטר בקושי זז כאשר נגע.
כבה את התנור; עוגת גבינה מגניבה בתנור סגור 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור. תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות לפני ההגשה.