קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם קרמל ותפוחים

עוגת גבינה עם קרמל ותפוחים
עוגת גבינה עם קרמל היא עוגת גבינה צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו, עוגת גבינה עם תפוח קרמל, ו עוגת גבינה עם תפוח קרמל.

הוראות

1
לקלף תפוחים, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים. לזרוק יחד תפוחים 1/3 כוס סוכר חום. ממיסים 1 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; להוסיף תערובת תפוחים, ו מוקפץ 5 עד 6 דקות או עד פריך-מכרז וזהב. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
תפוחתפוח
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בינתיים, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים יחד פירורי קרקר קינמון גרהם והבא 2 מרכיבים בקערה בינונית עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
קינמוןקינמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
4
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מתלה חוט, ואת הקרום מגניב לחלוטין לפני מילוי (כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
מקציפים גבינת שמנת, וניל, ונותר 1 1/3 כוסות סוכר חום במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
7
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן. מסדרים תפוחים על תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
תפוחתפוח
קרוםקרום
9
אופים ב 350 במשך 55 דקות עד 1 שעה ו 5 דקות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מן הצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ 2 שעות). כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
תנורתנור
מחבתמחבת
11
מבשלים ג ' לי תפוחים ו 1 כפית. מים בסיר קטן על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד ג ' לי נמס; מברשת על תפוחים על גבי עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תפוחיםריבת תפוחים
תפוחתפוח
ג'ליג'לי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת