עוגת גבינה עם שוקולד
לכי לחנות ותקני קרם, שוקולד חצי-מתוק, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד (מוות על ידי שוקולד!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את הבסיס, לעבד את הקרקרים גרהם לעשות פירורים מחוספסים ולאחר מכן להוסיף את החמאה וקקאו. לעבד שוב עד שהוא עושה לח, clumping פירורים ולאחר מכן להטות אותם למחבת. לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של המחבת כדי להפוך בסיס אפילו ולשים לתוך המקפיא בזמן שאתה עושה את המילוי.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בדוד כפול, ומניחים בצד להתקרר מעט.
מקציפים את גבינת שמנת כדי לרכך אותו, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ואת כוח פודינג, להכות שוב לשלב. הכה בכל הביצים ולאחר מכן החלמונים, והשמנת החמוצה. לבסוף מוסיפים את הקקאו מומס במים חמים ושוקולד נמס ומערבבים לבלילה חלקה.
קח את בדיל springform מתוך המקפיא בשורה את החלק החיצוני של הפח עם שכבה טובה של ניילון נצמד, ולאחר מכן שכבה נוספת של רדיד חזק על זה. זה יגן עליו ממרחץ המים.
לשבת בדיל springform במחבת קלייה ויוצקים במילוי עוגת הגבינה. ממלאים את המחבת צלייה רק עם מים מבושלים לבוא על חצי דרך את פח העוגה ואופים בתנור במשך 45 דקות עד 1 שעה. החלק העליון של עוגת הגבינה צריך להיות מוגדר, אבל מתחת צריך עדיין יש לנענע אליו.
מקלפים את נייר הכסף ונצמדים גלישת הסרט ולהושיב את עוגת הגבינה בדיל שלה על מתלה להתקרר. שים במקרר ברגע שהוא כבר לא חם, ולהשאיר להגדיר, מכוסה פלסטיק בן לילה.
תן לו לאבד את הצינה שלו לפני unpringing עוגת הגבינה כדי לשרת.
כדי להפוך את רוטב השוקולד: בעדינות להמס את השוקולד הקצוץ, שמנת וסירופ. כאשר השוקולד כמעט נמס, תוריד את החום וקציף אותו לרוטב חלק.
תן לזה להתקרר קצת, ושופך אותו על עוגת הגבינה שוקולד על צלחת ההגשה שלה.