עוגת גבינה עם שוקולד-אוכמניות לבנה
עוגת גבינה אוכמניות שוקולד לבן דורשת על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 850 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, חמאה מזוקקת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת גבינה עם אוכמניות ושוקולד לבן, עוגת גבינה עם שוקולד-אוכמניות לבנה, ו חטיפי עוגת גבינה עם אוכמניות ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). הפוך את הקרום: במעבד מזון, למזג יחד את פירורי קרקר גרהם, שקדים וסוכר עד השקדים הם טחונים בסדר.
יוצקים חמאה מומסת וקרמל תוך כדי עיבוד, עד תערובת משולבת. לחץ על התערובת על החלק התחתון, וחצי דרך למעלה בצד של מחבת springform 10 אינץ'.
הפוך את המילוי: בקערת מתכת על מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס את השוקולד הלבן, ערבוב עד חלקה.
הסר מהחום והנח בצד. בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת 3/4 כוס סוכר עד חלקה. מקציפים את הביצים ואת החלמונים, אחד בכל פעם. מקציפים את הקמח ואת הוניל ומתמזגים בשוקולד הלבן המומס לאט, מכים עד שהמילוי משולב היטב.
אופים באמצע תנור שחומם מראש במשך 1 שעה. ואז לכבות את החום, ו לפצח את דלת התנור אינץ', לתת עוגת גבינה להתקרר בתנור לטמפרטורת החדר. מכסים באופן רופף ומקררים בין לילה לפני הסרת מחבת.
הפוך את הציפוי: בסיר, לשלב 1/2 כוס סוכר קורנפלור. מערבבים במים אוכמניות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. לחץ דרך מסננת בסדר. מערבבים במיץ לימון, מאפשרים להתקרר, ולאחסן בצנצנת זכוכית.