קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד-אוכמניות לבנה

עוגת גבינה עם שוקולד-אוכמניות לבנה
עוגת גבינה אוכמניות שוקולד לבן דורשת על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 850 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, חמאה מזוקקת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת גבינה עם אוכמניות ושוקולד לבן, עוגת גבינה עם שוקולד-אוכמניות לבנה, ו חטיפי עוגת גבינה עם אוכמניות ושוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). הפוך את הקרום: במעבד מזון, למזג יחד את פירורי קרקר גרהם, שקדים וסוכר עד השקדים הם טחונים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים חמאה מומסת וקרמל תוך כדי עיבוד, עד תערובת משולבת. לחץ על התערובת על החלק התחתון, וחצי דרך למעלה בצד של מחבת springform 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
3
הפוך את המילוי: בקערת מתכת על מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס את השוקולד הלבן, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום והנח בצד. בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת 3/4 כוס סוכר עד חלקה. מקציפים את הביצים ואת החלמונים, אחד בכל פעם. מקציפים את הקמח ואת הוניל ומתמזגים בשוקולד הלבן המומס לאט, מכים עד שהמילוי משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
אופים באמצע תנור שחומם מראש במשך 1 שעה. ואז לכבות את החום, ו לפצח את דלת התנור אינץ', לתת עוגת גבינה להתקרר בתנור לטמפרטורת החדר. מכסים באופן רופף ומקררים בין לילה לפני הסרת מחבת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הפוך את הציפוי: בסיר, לשלב 1/2 כוס סוכר קורנפלור. מערבבים במים אוכמניות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. לחץ דרך מסננת בסדר. מערבבים במיץ לימון, מאפשרים להתקרר, ולאחסן בצנצנת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף