עוגת גבינה עם שוקולד כפול לוקחת בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב, תמצית vanillan, שמנת חמוצה סיר, סוכר גלגלית הזהב. 1998 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת גבינה עם שוקולד כפול, עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, ו כוסות עוגת גבינה עם שוקולד כפול.
הוראות
1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו הבסיס של פח springform 25cm עם אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מערבבים את פירורי חמאה וביסקוויט מותכים עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לחץ בחוזקה על בסיס הפח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הפעל טמפרטורת תנור עד 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מקציפים את גבינת שמנת וסוכר עם מקציף חשמלי עד חלקה וקרם, ואז לטאטא את הקקאו, וניל, טיה מריה, ביצים, שמנת חמוצה וחצי שוקולד נמס. מערבבים מספיק חלב לתוך השוקולד שנותר כדי להפוך את עקביות רוטב, ולאחר מכן להפריש עד מוכן לקשט את עוגת הגבינה.
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורז
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
שים קצת חמאה מומסת על נייר מטבח ולהשתמש בו כדי חמאה הצדדים של פח העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
8
יוצקים את תערובת הגבינה, ולאחר מכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
9
אופים עבור 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 110c/מאוורר 90c/גז עבור 25-30 דקות. המילוי צריך להיות מוגדר, אבל עם לנענע במרכז. כבה את התנור, פתח את הדלת סדק, ואז להשאיר את עוגת הגבינה להתקרר בתנור במשך 2 שעות. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
כדי לקשט את עוגת הגבינה, בזהירות להסיר אותו מן הפח ולפשט את הנייר בטנה מהבסיס. מקציפים קלות את השמנת עד שהיא רק מחזיקה את צורתה, ואז מערבלים אותה על גבי טפטוף עם רוטב שוקולד שמור, גלי הרוטב דרך השמנת עם קצה כף.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
לשמש כפי שהוא או ערימה עם תלתלי שוקולד. כדי להפוך את תלתלי שוקולד: להפעיל קולף תפוחי אדמה מסתובב בחוזקה במורד החלק האחורי של לוח שוקולד, כך תלתלים של פתיתי שוקולד הרחק מהבר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגת גבינה שוקולד ניתן לזווג עם נמל רובי. רובי פורט יש מספיק מתיקות ותעוזה להחזיק עד עוגת הגבינה שוקולד. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Nv לצוד כפרי כרמים יין פורט יין בבקבוק. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.