קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד כפול

עוגת גבינה עם שוקולד כפול
עוגת גבינה עם שוקולד כפול לוקחת בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב, תמצית vanillan, שמנת חמוצה סיר, סוכר גלגלית הזהב. 1998 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת גבינה עם שוקולד כפול, עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, ו כוסות עוגת גבינה עם שוקולד כפול.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו הבסיס של פח springform 25cm עם אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מערבבים את פירורי חמאה וביסקוויט מותכים עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לחץ בחוזקה על בסיס הפח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הפעל טמפרטורת תנור עד 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מקציפים את גבינת שמנת וסוכר עם מקציף חשמלי עד חלקה וקרם, ואז לטאטא את הקקאו, וניל, טיה מריה, ביצים, שמנת חמוצה וחצי שוקולד נמס. מערבבים מספיק חלב לתוך השוקולד שנותר כדי להפוך את עקביות רוטב, ולאחר מכן להפריש עד מוכן לקשט את עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
נייר אורזנייר אורז
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
שים קצת חמאה מומסת על נייר מטבח ולהשתמש בו כדי חמאה הצדדים של פח העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
יוצקים את תערובת הגבינה, ולאחר מכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
אופים עבור 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 110c/מאוורר 90c/גז עבור 25-30 דקות. המילוי צריך להיות מוגדר, אבל עם לנענע במרכז. כבה את התנור, פתח את הדלת סדק, ואז להשאיר את עוגת הגבינה להתקרר בתנור במשך 2 שעות. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
כדי לקשט את עוגת הגבינה, בזהירות להסיר אותו מן הפח ולפשט את הנייר בטנה מהבסיס. מקציפים קלות את השמנת עד שהיא רק מחזיקה את צורתה, ואז מערבלים אותה על גבי טפטוף עם רוטב שוקולד שמור, גלי הרוטב דרך השמנת עם קצה כף.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
לשמש כפי שהוא או ערימה עם תלתלי שוקולד. כדי להפוך את תלתלי שוקולד: להפעיל קולף תפוחי אדמה מסתובב בחוזקה במורד החלק האחורי של לוח שוקולד, כך תלתלים של פתיתי שוקולד הרחק מהבר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף