קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד כפול

עוגת גבינה עם שוקולד כפול
עוגת גבינה עם שוקולד כפול לוקחת בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלב, תמצית vanillan, שמנת חמוצה סיר, סוכר גלגלית הזהב. 1998 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת גבינה עם שוקולד כפול, עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, ו כוסות עוגת גבינה עם שוקולד כפול.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו הבסיס של פח springform 25cm עם אפיית קלף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מערבבים את פירורי חמאה וביסקוויט מותכים עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לחץ בחוזקה על בסיס הפח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הפעל טמפרטורת תנור עד 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מקציפים את גבינת שמנת וסוכר עם מקציף חשמלי עד חלקה וקרם, ואז לטאטא את הקקאו, וניל, טיה מריה, ביצים, שמנת חמוצה וחצי שוקולד נמס. מערבבים מספיק חלב לתוך השוקולד שנותר כדי להפוך את עקביות רוטב, ולאחר מכן להפריש עד מוכן לקשט את עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
שים קצת חמאה מומסת על נייר מטבח ולהשתמש בו כדי חמאה הצדדים של פח העוגה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
יוצקים את תערובת הגבינה, ולאחר מכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
אופים עבור 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 110c/מאוורר 90c/גז עבור 25-30 דקות. המילוי צריך להיות מוגדר, אבל עם לנענע במרכז. כבה את התנור, פתח את הדלת סדק, ואז להשאיר את עוגת הגבינה להתקרר בתנור במשך 2 שעות. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
כדי לקשט את עוגת הגבינה, בזהירות להסיר אותו מן הפח ולפשט את הנייר בטנה מהבסיס. מקציפים קלות את השמנת עד שהיא רק מחזיקה את צורתה, ואז מערבלים אותה על גבי טפטוף עם רוטב שוקולד שמור, גלי הרוטב דרך השמנת עם קצה כף.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
לשמש כפי שהוא או ערימה עם תלתלי שוקולד. כדי להפוך את תלתלי שוקולד: להפעיל קולף תפוחי אדמה מסתובב בחוזקה במורד החלק האחורי של לוח שוקולד, כך תלתלים של פתיתי שוקולד הרחק מהבר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף