עוגת גבינה עם שוקולד כפול עם ציפוי אגוז פרלין
עוגת גבינה עם שוקולד כפול עם ציפוי אגוז פרלין דורש על 1 שעה ו -42 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר מגורען, שוקולד אפייה ברים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ציפוי פרלין פקאן, עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין, ו ציפוי גלידת פרלין שוקולד.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים; לחץ פירור תערובת שווה לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת 9 אינץ' springform. תניח בצד.
מקציפים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, ומלח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שמנת חמוצה ווניל, מכים רק עד חלקה.
מחלקים את הבלילה לשניים; מקפלים שוקולד לבן ושקדים לחלץ לתוך 1 חלק.
יוצקים לתוך קרום מוכן. מקפלים semisweet שוקולד למחצית הנותרים של הבלילה. זרוק את הבלילה שוקולד באופן שווה על פני שכבת שוקולד לבן; בעדינות לסובב עם סכין כדי ליצור אפקט משובש.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד כמעט להגדיר.
הסר מחבת מהתנור, ולהפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר צדדים. מגניב על מתלה תיל.
מערבבים סוכר חום, פקאן, וחמאה בקערה קטנה.
מפזרים מעל עוגת גבינה מקוררת. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות. לאחסן במקרר.
עֵצָה: עִרבוּל קטן הולך דרך ארוכה. אם אתה מחפש את האפקט המשובש המושלם, לא להעמיס הבלילה שלך. יותר מדי עירבולים יגרמו למראה בוצי ולא לניגוד הצבעים הברור שאתם מחפשים.