קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד לבן ותות

עוגת גבינה עם שוקולד לבן ותות
עוגת גבינה עם שוקולד לבן ותות דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 712 קלוריות. אם יש לכם ביצים, שמנת, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן ותות, עוגת גבינה בטעם תות עם שוקולד לבן, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן ותות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 163°. חמאה 10 אינץ ' קוטר המחבת springform. לעטוף מחוץ למחבת עם נייר כסף. טוחנים עוגיות דק במעבד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים לחים. לחץ פירורים על החלק התחתון ו 2 אינץ ' למעלה הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים עד הסט, כ -15 דקות. מגניב על המדף. לשמור על טמפרטורת התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים שוקולד לבן בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
2
הסר מעל מים. מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד רכות, על 3 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר, ולאחר מכן מלח; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
מוסיפים שמנת חמוצה, קצפת וניל; לנצח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
6
אופים עוגה עד העליון מתחיל חום אבל המרכז עדיין זז מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה 20 דקות. פתח את דלת התנור מעט; לכבות את התנור. השאירו את העוגה בתנור 30 דקות. עוגת צמרמורת נחשפה בן לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; לשמור בקירור.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
הפעל סכין קטנה בין הצדדים מחבת ועוגה. שחרר צדדים מחבת. החל בקצה החיצוני של החלק העליון של העוגה, לסדר חצאי תות במעגלים קונצנטריים מעט חופפים, מכסה למעלה לחלוטין. מערבבים משמר וברנדי בסיר קטן כבד מעל חום בינוני עד שחין תערובת. משמר מאמץ.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
משמרמשמר
ברנדיברנדי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
מחבתמחבת
8
זיגוג מברשת בנדיבות על תותים, המאפשר כמה זיגוג לטפטף בין פירות יער. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. לְצַנֵן.)
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
פירות יערפירות יער
זיגוגזיגוג