קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם פסיפלורה

עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם פסיפלורה
עוגת גבינה עם שוקולד לבן ועוגת פירות פסיפלורה דורשת 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך ביסקוויטים תה, גבינת מסקרפונה, פסיפלורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : משמש, פסיפלורה ואופרת שוקולד לבן, עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן, ו שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז מחבת 8 אינץ ' springform עם 1 כף חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי ביסקוויט ו 4 כפות חמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform, וחלק עם החלק האחורי של כף; להפריש במקרר כדי המשרד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים חצי וחצי לסיר קטן; יוצקים על שוקולד לבן. להפריש 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים בגבינת מסקרפונה, סוכר וחלמונים. מערבבים בתערובת שוקולד לבן ו 1/2 כוס פסיפלורה פרי. בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה ביסודיות רבה, ואז לקפל במהירות בלבנים הנותרים עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
פסיפלורהפסיפלורה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את תבנית העוגה על תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
אופים במשך 1/4 שעות בתנור שחומם מראש, או עד רק להגדיר במרכז כאשר מזועזע קלות. כבה את התנור, ולהשאיר את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה במשך 2 עד 3 שעות, או עד מגניב. להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
לפני ההגשה, להסיר מחבת, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. אבק עם סוכר של ממתקים, ומגישים עם עיסת מ 6 פסיפלורה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
פסיפלורהפסיפלורה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף