קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם פסיפלורה

עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם פסיפלורה
עוגת גבינה עם שוקולד לבן ועוגת פירות פסיפלורה דורשת 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך ביסקוויטים תה, גבינת מסקרפונה, פסיפלורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : משמש, פסיפלורה ואופרת שוקולד לבן, עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן, ו שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז מחבת 8 אינץ ' springform עם 1 כף חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי ביסקוויט ו 4 כפות חמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform, וחלק עם החלק האחורי של כף; להפריש במקרר כדי המשרד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים חצי וחצי לסיר קטן; יוצקים על שוקולד לבן. להפריש 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים בגבינת מסקרפונה, סוכר וחלמונים. מערבבים בתערובת שוקולד לבן ו 1/2 כוס פסיפלורה פרי. בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה ביסודיות רבה, ואז לקפל במהירות בלבנים הנותרים עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
פסיפלורהפסיפלורה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את תבנית העוגה על תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
אופים במשך 1/4 שעות בתנור שחומם מראש, או עד רק להגדיר במרכז כאשר מזועזע קלות. כבה את התנור, ולהשאיר את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה במשך 2 עד 3 שעות, או עד מגניב. להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לפני ההגשה, להסיר מחבת, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. אבק עם סוכר של ממתקים, ומגישים עם עיסת מ 6 פסיפלורה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
פסיפלורהפסיפלורה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי