עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם פסיפלורה
עוגת גבינה עם שוקולד לבן ועוגת פירות פסיפלורה דורשת 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך ביסקוויטים תה, גבינת מסקרפונה, פסיפלורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : משמש, פסיפלורה ואופרת שוקולד לבן, עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן, ו שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז מחבת 8 אינץ ' springform עם 1 כף חמאה מומסת.
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי ביסקוויט ו 4 כפות חמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform, וחלק עם החלק האחורי של כף; להפריש במקרר כדי המשרד.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מחממים חצי וחצי לסיר קטן; יוצקים על שוקולד לבן. להפריש 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה; להפריש.
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת עד חלקה.
מערבבים בגבינת מסקרפונה, סוכר וחלמונים. מערבבים בתערובת שוקולד לבן ו 1/2 כוס פסיפלורה פרי. בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה ביסודיות רבה, ואז לקפל במהירות בלבנים הנותרים עד לא פסים להישאר.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים את תבנית העוגה על תבנית אפייה
אופים במשך 1/4 שעות בתנור שחומם מראש, או עד רק להגדיר במרכז כאשר מזועזע קלות. כבה את התנור, ולהשאיר את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה במשך 2 עד 3 שעות, או עד מגניב. להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
לפני ההגשה, להסיר מחבת, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. אבק עם סוכר של ממתקים, ומגישים עם עיסת מ 6 פסיפלורה.