פסטה מחיטה מלאה עם פקורינו ופלפל
פסטה מחיטה מלאה עם פקורינו ופלפל עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 476 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו פלפל, פקורינו רומנו, לקשט: שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה עם פקורינו ופלפל, פיצה מחיטה מלאה עם ארטישוק ופקורינו, ו פיצה מחיטה מלאה עם ארטישוק ופקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט פלפל במחבת קטנה יבשה מעל חום בינוני גבוה, רועד מחבת, עד ריחני ומתחיל פופ, 2 עד 3 דקות. לרסק בגסות פלפלים עם מרגמה ועלי או לעטוף במגבת מטבח (לא בד טרי) ולחץ עם תחתית של מחבת כבדה.
מבשלים ספגטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
בינתיים, למלא קערה קרמית גדולה עם מים חמים כדי לחמם אותו. רגע לפני הפסטה נעשית בישול, לנקז קערה אבל לא להתייבש.
להזמין 1 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן במהירות לנקז פסטה (לא לנער את עודף מים) ולהוסיף קערה חמה.
מפזרים 1 1/4 גבינות ו 1/2 כוס בישול מים באופן שווה על פסטה ולזרוק במהירות. לזרוק פטרוזיליה (אם משתמשים) ו 2 כפיות פלפל כתוש. אם הפסטה נראית יבשה, לזרוק עם קצת מי בישול נוספים.
מגישים פסטה מיד, זרועים פלפל וגבינה הנותרים.