עוגת גבינה עם שוקולד מריר עם רוטב כמהין לבן
אם יש לכם ביצים, וניל, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד מריר עם רוטב כמהין לבן, עוגת טראפל שוקולד מרירה ללא קמח "באהבה וקוויצ'ים", ו עוגת גבינה עם שוקולד מריר.
הוראות
תנור חום עד 135°. גריז קל בתחתית בצד של מחבת springform 9 אינץ'. בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת ווניל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד רכות. מקציפים את הקמח. הכה בביצים, אחד בכל פעם. מוכה בשוקולד.
אופים על 1 שעה 15 דקות או עד שהמרכז מוגדר. (אין להכניס סכין כי החור יכול לגרום עוגת גבינה לפצח.) מגניב בטמפרטורת החדר 15 דקות.
תעביר את הסכין לצד המחבת כדי לשחרר את עוגת הגבינה. מכסים ומקררים על 3 שעות או עד מקורר.
בסיר 2 ליטר, להמס שוקולד לבן וחמאה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן (תערובת תהיה עבה וגרגרנית); להסיר מהחום. מוסיפים שמנת עד חלקה. מכסים ומקררים על 2 שעות או עד צונן.
הפעל סכין סביב הצד של מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה; להסיר את הצד של מחבת.
בואו עוגת גבינה לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני חיתוך.
מגישים עוגת גבינה עם רוטב וגרגרים. לאחסן במקרר.