עוגת גבינה עם שוקולד-קפה עם רוטב מוקה
והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. אם יש לכם מריר מתוק אפיית ריבועי שוקולד, ליקר קפה, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד וקפה ברוטב מוקה, עוגת גבינה עם עוגת גבינה עם מצנח עם אוריאו מוקה פטל, ו סופלה קפה עם רוטב מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קרקרים כתושים וחמאה מומסת; תערובת לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מקציפים גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיף ליקר, וניל, וגרגרי קפה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת.
הסר ושמור תערובת 1 כוס גבינת שמנת.
יוצקים הבלילה נותרת לתוך קרום מוכן.
שוקולד מיקרוגל בקערה בגודל בינוני, מיקרוגל בטוח 1 דקה או עד נמס, ערבוב לאחר 30 שניות. מערבבים שמורות 1 תערובת גבינת שמנת כוס לתוך שוקולד נמס, מיזוג טוב. (
התערובת תהיה עבה.) תערובת כפית בקווים על גבי הבלילה במחבת; בעדינות מערבולת עם סכין.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד כמעט להגדיר. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור, עם דלת סגורה, 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב 1 שעה על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
הסר צדדים של מחבת springform.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Kahla עבור ליקר קפה.