עוגת גבינה עם שזיפים אפויים ואוכמניות
עוגת גבינה לימון עם שזיפים אפויים & אוכמניות דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 464 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 49 אוהדים. אם יש לכם שזיפים, חמאה, סוכר גלגלית זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פולנטה כתומה עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב, עוגת גבינה שקדים עם שמנת חמוצה ואוכמניות, ו קרם לימון עם אוכמניות.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
קו הבסיס של עגול 22 ס " מ, פח springform עם אפיית קלף.
שים את הביסקוויטים במעבד מזון וויז לפירורים עדינים. עצה לתוך קערה, להוסיף את החמאה המומסת ומערבבים היטב. לחץ את הביסקוויטים לתוך הבסיס של פח העוגה ולשים במקרר כדי להירגע.
הכה יחד את גבינת שמנת וסוכר עם יד חשמלית להקציף עד חלקה. בזהירות להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם עם גרידת לימון ותמצית וניל עד מעורב היטב, אבל לא overwhisk.
יוצקים את התערובת על בסיס ביסקוויט צונן ואופים באמצע התנור במשך 50 דקות עד שנקבע. להפריש להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפח ולאפשר להתקרר לחלוטין.
בינתיים, להפוך את התנור עד 200c / 180c מאוורר / גז
שימו את השזיפים, האוכמניות והסוכר בקופסת קלייה גדולה וזרקו יחד היטב.
אופים בתנור במשך 10-12 דקות עד שהפירות קרסו והרוטב הוא סירופ.
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר.
כאשר עוגת הגבינה מקורר לחלוטין, כפית את השמנת החמוצה מעל ולהתפשט בשכבה דקה.
מגישים בפלחי עם כמה שזיפים אפויים אוכמניות, והשאר בצד.