עוגת גבינה עם שקדים על מקל
עוגת גבינה עם שקדים על מקל היא ... צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם קרקרים בצפיפות גרהם, סוכר מגורען, מיץ תפוחיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 28%. נסו עוגת גבינה עם שקדים דובדבן, עוגת גבינה עם שקדים דובדבן, ו פיתולי עוגת גבינה שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב דובדבנים יבשים קירש.
בואו לעמוד בזמן הכנת מילוי עוגת גבינה. בשורה התחתונה ואת הצדדים של 8x8x2 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם לסכל, מה שהופך את נייר חלק ככל האפשר.
מחממים תנור ל 325 מעלות F. למילוי עוגת גבינה, בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת, סוכר, קמח, תמצית שקדים; לנצח עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד בשילוב. באמצעות מרית או כף עץ, מערבבים ביצים (לא מעל לערבב). מערבבים את הדובדבנים, קירש, חתיכות קרקר גרהם.
יוצקים מילוי למחבת מוכנה.
אופים על מדף התנור האמצעי במשך 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מופיע מוגדר כאשר מזועזע בעדינות.
עוגת גבינה מגניבה במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה. לכסות ולהקפיא עוגת גבינה במשך 2 שעות או עד המשרד.
קו מגש גדול או צלחת עם נייר קלף או נייר שעווה; להפריש.
הסר עוגת גבינה ממחבת. לקלף נייר כסף. באמצעות סכין חדה טבולה במים חמים, לחתוך את עוגת הגבינה לתוך 16 ריבועים קטנים. הכנס מקל לתוך הצד של כל חתיכת עוגת גבינה.
בקערה גדולה ובטוחה למיקרוגל, מניחים את ה-Ghirardelli® 60% קקאו שבבי אפיית שוקולד מריר. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
מניחים שקדים בצלחת רדודה.
בזהירות להחזיק עוגת גבינה על ידי המקל על הקערה וכפית שוקולד נמס על חתיכות עוגת גבינה, מתפשט עם החלק האחורי של כף כדי מעיל שווה. טובלים קצה אחד של חתיכות מצופות לשקדים קצוצים. חזור למגש המוכן. במידת הצורך, להכניס למקרר לפני ההגשה כדי להגדיר. ליהנות באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום עד 2 ימים.