עוגת גבינה פטל שוקולד לבן
מתכון זה מכין 12 מנות עם 501 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר גרהם, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה פטל שוקולד לבן, עוגת גבינה פטל ושוקולד לבן, ו עוגת גבינה פטל שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את פירורי קרקר הגרהם, הסוכר והחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הקמח והווניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את הצ ' יפס.
במיקרוגל ממיסים ריבת פטל; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. ירידה על ידי כפיות מעל הבלילה; לחתוך את הבלילה עם סכין כדי מערבולת.
מניחים את התבנית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
מניחים בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 80-85 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.