עוגת גבינה פקאן קרמל
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. 41 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עוגיות חמאה, שמנת מתוקה כבדה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פקאן עוגת קרמל, עוגת גבינה פקאן קרמל, ו עוגת גבינה פקאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי עוגיות וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -1 אינץ'. עד הצדדים של 10-ב משומן. תבנית קפיצית.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בינתיים, בקערה קטנה מערבבים 1/4 כוס קמח לציפוי הקרמל. מניחים בצד 1/3 כוס תערובת קרמל ו -2 כפות פקאן לקישוט.
מטפטפים את תערובת הקרמל שנותרה על קרום; מפזרים את יתרת הפקאנים.
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, וניל הסוכר והקמח שנותר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה ביצים וחלמונים רק עד לאיחוד. מערבבים שמנת.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 65-70 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
בקערה קטנה שלבו שמנת חמוצה וסוכר; מורחים בזהירות על מילוי חם.
אופים 10-12 דקות יותר או עד להגדרת הציפוי. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
הסר את דפנות התבנית. רגע לפני ההגשה מזלפים תערובת קרמל שמורה ומפזרים אגוזי פקאן שמורים. מקררים שאריות.