קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה קלה

עוגת גבינה קלה
עוגת גבינה קלה היא מתכון אירופאי המגיש 10. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 225 אוהדים. אם יש לך זיגוג סוכר, לארוז ג'לי פטל, סוכר גלגלית זהובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה תות, עוגת דלעת עוגת גבינה, ו עוגת גבינה תות.

הוראות

1
שים את הג ' לטין בקערה של מים קרים להשרות. למדוד את אבקת פודינג לתוך קערה גדולה, להוסיף 3 כף של החלב לערבב להדביק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את החלב שנותר ו 100ml של קרם כפול במחבת קטנה. כאשר מהביל, לשפוך מעל רסק פודינג להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים בחזרה למחבת וחום, לטאטא ברציפות עד עבה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום. לסחוט עודפי מים מעלי הג ' לטין ולהקציף אלה לתוך פודינג. יש לשטוף את הקערה, לשפוך את פודינג בחזרה, ואז לכסות את פני השטח עם סרט נצמד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
גריז בדיל springform 23cm וקו עם שכבה כפולה של סרט נצמד כדי לכסות את הבסיס ואת הצדדים. לעטוף את החלק החיצוני של הפח בנייר כסף זה יתפוס כל דליפות ג ' לי. הבליץ את הביסקוויטים לפירורים עדינים, להוסיף את החמאה, ו בליץ שוב. להטות את התערובת לתוך הבסיס של הפח ולדחוף למטה בחוזקה עם כף.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
שים את גבינת השמנת, הסוכר והוניל בקערה גדולה, ומערבבים יחד באמצעות מקציף יד חשמלי עד לשלב טוב. תן פודינג מהיר להקציף כדי לשחרר אותו קצת, ולאחר מכן להוסיף לתערובת עוגת הגבינה ולהקציף לשלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים לתוך הפח ומפלס את פני השטח. הקש על הפח כדי לדפוק את כל בועות אוויר (שלה חיוני אין פערים בין עוגת הגבינה ואת הסרט להיאחז או ג ' לי יהיה להציף את הצעד הבא). צמרמורת במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
8
לפצות חצי ג ' לי בעקבות הוראות חבילה, ואז להשאיר להתקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
9
יוצקים מעל עוגת הגבינה, העליון עם פירות יער קפואים ולשים במקרר במשך 1 שעה. לפצות את 30 דקות ג ' לי הנותרים לפני הסרת עוגת הגבינה מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
יוצקים את השכבה השנייה של ג ' לי ולהשאיר להגדיר עבור 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
11
לשים את השמנת הנותרת, הדובדבן סוכר ושרי (אם משתמשים) בקערה ולהקציף עד קצפת ברכות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
העברה לשקית צנרת.
13
הסר את עוגת הגבינה מהפח שלה, לקלף את הסרט נצמד.
14
מניחים על צלחת קרם צינור מסביב לקצה. הכי טוב מוגש ביום, אבל ישמור במקרר במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Sauternes

Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג קציר מאוחר, וsauternes הם הבחירה העליונה שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבן הם בחירה בטוחה עבור עוגת גבינה( ללא שוקולד), אבל lambrusco מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסי. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג