קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צלעות חזיר ויאטנמיות מתובלות

צלעות חזיר ויאטנמיות מתובלות
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, כוסברה טחון, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר וייטנאמיות, צלעות חזיר בסגנון וייטנאמי עם סלט עשבי תיבול טריים, ו צלעות חזיר בסגנון וייטנאמי עם סלט עשבי תיבול טריים.

הוראות

1
קל להבקיע דפוס יהלום משני צידי חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
2
מערבבים סוכר והבא 6 מרכיבים (סוכר דרך שום); לשפשף באופן שווה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
סוכרסוכר
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להוסיף חזיר; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
5
מקשטים עם בצל ירוק פרוס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.