עוגת גבינה ריקוטה
עוגת גבינה ריקוטה דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 326 קלוריות. אם יש לכם גבינת ריקוטה מקרטון, קמח, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת גבינה ריקוטה, עוגת גבינה ריקוטה, ו עוגת גבינה ריקוטה.
הוראות
להכנת קרום, כף קלות 1 1/2 כוסות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
שלב בקערה 1 1/2 כוסות קמח ו -4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח); חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים מי קרח וביצה 1; לזרוק עם מזלג עד לחות. לחץ בעדינות על תערובת לעיגול בגודל 4 אינץ ' על ניילון כבד; מכסים בניילון נוסף.
מרדדים בצק, עדיין מכוסה, לעיגול בגודל 11 אינץ'; מצננים 10 דקות.
להכנת המילוי מניחים גבינות בקערה ומקציפים במהירות בינונית של מערבל עד לקבלת תערובת חלקה. כף קלות 1/4 כוס קמח לכוס מדידה יבשה, ויישר בעזרת סכין.
מוסיפים 1/4 כוס קמח, 3/4 כוס סוכר, ואת 5 המרכיבים הבאים (סוכר דרך חלבוני ביצה) לתערובת הגבינה; מקציפים לתערובת אחידה.
הסר 1 גיליון של עטיפת פלסטיק. התאימו בצק, עטוף פלסטיק כלפי מעלה, לתבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. לחץ על הבצק כנגד תחתית ודפנות התבנית.
אופים ב 325 במשך שעה 1 ו 20 דקות או עד מילוי מוגדר. שחרר עוגה מדפנות התבנית בעזרת מרית מתכת צרה; מצננים על רשת.