והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, התפשטות פירות תותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ריקוטה דבש עם תותים, תותים בלסמיים עם קרם ריקוטה, ו תותים וניל עם לימון ריקוטה.
הוראות
1
הפוך עוגת גבינה: מחממים תנור ל 177°. Wrap התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' עם 2 שכבות של רדיד אלומיניום. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3 כפות קפה חזק קר
2
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת ריקוטה עד חלקה. מקציפים בסוכר, ביצים, מיץ לימון ווניל.
מקום springform במחבת צלייה גדולה ולמלא עם מספיק מים חמים לבוא על 1/3 עד הצדדים של springform.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אופים עד העוגה היא המשרד סביב הקצוות אבל עדיין מעט jiggly במרכז, 60 עד 70 דקות. כבה את התנור, הסר עוגת גבינה מחבת צלייה והנח את העוגה בתנור למשך 2 שעות כדי להתקרר. מכסים ומקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3 כפות קפה חזק קר
1
מערבבים מיץ לימון, ממרח פירות ו 2 כפות. מים בסיר קטן. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד פרי להפיץ הופך נוזלי. מסננים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה. השתמש בכף לעבוד נוזל דרך מסננת; להשליך כל מוצקים. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ממרח פירות פטל
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לסובב חבלי ליקריץ
2
חצי או רבע תותים ולסדר דקורטיבי על גבי עוגת גבינה צוננת.