עוגת גבינה תות חלקה
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו קצפת, וניל, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת גבינה חלקה ברי, מרק תות חלק, ו שייק תות חלק וקרמי.
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
שלב את הפירורים, סוכר וחמאה ולחץ לתחתית מחבת עוגת גבינה עגולה 9 אינץ'.
אופים במשך 10 דקות ולתת cool.In קערת מתכת, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקצפת עד פסגות נוקשות טופס. הגדר aside.In עוד קערת ערבוב, לנצח את גבינת שמנת, סוכר ווניל עד חלקה.
מסננים את המיץ מן התותים מופשרים.
מוסיפים מספיק חלב כדי להפוך 1 כוס נוזלי, ומערבבים לתוך תערובת גבינת שמנת.
מוסיפים את הג ' לטין ומערבבים על חום נמוך עד מומס. בהדרגה להוסיף את הג ' לטין מומס לתערובת עוגת הגבינה.מחלקים את התותים השמורים לשניים. מחית כמחצית מהם ולהוסיף לבלילה. תוכל להשתמש בשאר לציפוי, כך לשמור על המעבד בהישג יד.מקפלים את הקצפת לתוך הבלילה, ואז לשפוך את התערובת לתוך מחבת עוגת הגבינה וצינה במשך כמה שעות או עד firm.To הפוך את ציפוי מחית תות, מחית את התותים הנותרים ולהוסיף סוכר לפי הטעם.
מקשטים עוגת גבינה עם פירה תות וקצפת ממותקת.