עוגת גבינה תות עמוקה
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 527 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם סוכר גלגלית, ביסקוויטים עיכול, קרם כפולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק, עוגת גבינה עם שוקולד מריר, ו עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק.
הוראות
לרסק את הביסקוויטים בקערה עם קצה של מערוך עד שהם פירורים בסדר, ולאחר מכן לערבב את החמאה המומסת.
יוצקים את התערובת לתוך 20cm רופף פח עוגה תחתית ולחץ למטה בחוזקה. פופ למקרר עד שאתה צריך את זה.
מקציפים את mascarpone וקרם כפול עד עבה.
מגרגר את התותים עם סוכר ווניל, עד חלקה.
מקפלים את התמהיל תות לתוך הקרם עד משולב היטב, ואז לשפוך על בסיס הביסקוויט ולחזור למקרר במשך שעה טובה.
מעל עוגת הגבינה עם כמה תותים שמורים וסוכריות.הערה: למרות עוגת הגבינה הייתה טעימה, זה היה סט רך למדי. בפעם הבאה שאני עושה את זה אני אוסיף קצת ג ' לטין בסגנון צמחוני עבור קבוצה מוצקה יותר, אבל אתה יכול לקצץ על כמות תותים הוסיף במקום.