אם יש לכם אגוזי מלך, סודה לשתיה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, ו עוגת קפה גבינת שמנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, סוכר ממתקים ומיץ לימון עד חלקה; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
סודה לשתייה
גבינת שמנת
מיץ לימון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה 1 כוס סוכר לבן עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
שמנת חמוצה
וניל
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. תערובת גבינת שמנת כפית על גבי הבלילה עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה פאן. כפית נותרת הבלילה מעל מילוי, מתפשטת לקצה פאן. בקערה קטנה, לשלב אגוזים קצוצים, 2 כפות סוכר לבן 1/2 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
סוכר מגורען
קינמון
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
4
מפזרים מעל הבלילה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על צלחת הגשה לשרת חם.