קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת גביע חמאת בוטנים

עוגת גביע חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 806 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. 2410 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוופלים שוקולד בקערה של מעבד מזון ודופק עד העוגיות הם כתושים לתוך פירורים אחידים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החמאה המומסת והדופק במשך 15 שניות, מגרדים את הצדדים של הקערה, ודופק במשך 5 שניות נוספות, עד הפירורים מצופים באופן שווה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה ולחץ על הפירורים כדי ליצור קרום אפילו לאורך החלק התחתון והצדדים של הצלחת. תירגע לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
מקציפים חצי שמנת כבדה לפסגות רכות ושמורה במקרר. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להוסיף את גבינת שמנת, סוכר קונדיטור, ומלח ומלח לטאטא עד חלקה (תצטרך לגרד את הצדדים של הקערה מספר פעמים כדי להוציא את הגושים).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומקציפים עד שהתערובת משולבת לחלוטין וחלקה (היא תהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
להוסיף 5 אונקיות של קצפת להקציף לשלב לחלוטין (זה עדיין יהיה עבה, רק קצת פחות).
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה מוכן להחליק את החלק העליון שטוח עם מרית אופסט. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום קטנה ומניחים בצד. בסיר קטן, להביא את הנותרים 5 אונקיות של שמנת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומאפשרים לו לשבת 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים את התערובת עד השוקולד הוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים את השוקולד על החלק העליון של מילוי חמאת בוטנים וחלק עם מרית אופסט. תירגע עד שהגנאש יתייצב, לפחות 10 דקות.העוגה תישאר במקרר ליום אחד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט