קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת גביע חמאת בוטנים

עוגת גביע חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 806 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. 2410 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוופלים שוקולד בקערה של מעבד מזון ודופק עד העוגיות הם כתושים לתוך פירורים אחידים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את החמאה המומסת והדופק במשך 15 שניות, מגרדים את הצדדים של הקערה, ודופק במשך 5 שניות נוספות, עד הפירורים מצופים באופן שווה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה ולחץ על הפירורים כדי ליצור קרום אפילו לאורך החלק התחתון והצדדים של הצלחת. תירגע לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
מקציפים חצי שמנת כבדה לפסגות רכות ושמורה במקרר. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להוסיף את גבינת שמנת, סוכר קונדיטור, ומלח ומלח לטאטא עד חלקה (תצטרך לגרד את הצדדים של הקערה מספר פעמים כדי להוציא את הגושים).
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומקציפים עד שהתערובת משולבת לחלוטין וחלקה (היא תהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
להוסיף 5 אונקיות של קצפת להקציף לשלב לחלוטין (זה עדיין יהיה עבה, רק קצת פחות).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה מוכן להחליק את החלק העליון שטוח עם מרית אופסט. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום קטנה ומניחים בצד. בסיר קטן, להביא את הנותרים 5 אונקיות של שמנת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומאפשרים לו לשבת 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים את התערובת עד השוקולד הוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
10
יוצקים את השוקולד על החלק העליון של מילוי חמאת בוטנים וחלק עם מרית אופסט. תירגע עד שהגנאש יתייצב, לפחות 10 דקות.העוגה תישאר במקרר ליום אחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט