קינואה פילאף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. אם יש לכם לבבות ארטישוק במים, בצל, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: קינואה פילאף, קינואה פילאף, ו קינואה פילאף.
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב מרק, קינואה, עלה דפנה, כורכום, מלח, פלפל ושמן זית בסיר. מוסיפים לימון ועטיפה משומרים. מבשלים עד המים נספגים, על 15 עד 20 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כורכום
8 (U-12) שרימפס
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים עגבניות, ארטישוקים, בצל, זיתים ודומדמניות, מערבבים היטב כדי לשלב. למעלה עם מנטה ומגישים.