עוגת גזר ונציאנית
עוגת גזר ונציאנית היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לך סולטנות זהב, סוכר superfine, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. נסו סרדינים ונציאניים, פיצה מגולגלת ונציאנית, ו ריזוטו רכיכות ונציאני (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 (9 אינץ') springform או עוגה עגולה אחרת בדיל
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הבסיס של מחבת springform עם אניה סיליקון nonstick או אפיית קלף. משמנים את הצדדים בשמן זית.
מוסיף את צנוברים למחבת יבשה קטנה וטוסט אותם על אש נמוכה.
מגררים את הגזר במעבד מזון או עם פומפיה גסה, ומניחים אותם על שכבה כפולה של מגבות מטבח. לעטוף את המגבות סביב הגזר כדי לספוג את הנוזל העודף.
שים את הסולטנים בסיר קטן עם הרום, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 3 דקות.
לטאטא את הסוכר ו 1/2 כוס שמן במערבל דוכן או ביד, עד creamily ו aiirily מעורבב יחד.
לטאטא את וניל וביצים בקערה גדולה. מקפלים את ארוחה/קמח שקדים, אגוז מוסקט, גזר מגורר, סולטנות זהב (וכל רום שנצמד אליהם) ולבסוף גרידת לימון ומיץ לימון.
לגרד את התערובת לתוך פח עוגה מוכן להחליק את פני השטח עם מרית גומי. הבלילה תהיה רדודה מאוד בקופסת השימורים.
מפזרים את צנוברים ואופים עד העליון הוא עלה וזהב ובוחן עוגה יוצא דביק אבל אחרת פחות או יותר נקי, על 30 עד 40 דקות.
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו לשבת על מתלה במשך 10 דקות לפני הסרת הצדדים.
להעביר את העוגה למגש הגשה.
מערבבים את mascarpone, ממתקים' סוכר ורום בקערה קטנה. פורסים את העוגה ומגישים עם קרם מסקרפונה.
העוגה יכולה להיות אפויה עד 3 ימים קדימה. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאחסן במיכל אטום במקום קריר. יהיה לשמור על סך של 5 עד 6 ימים.
העוגה יכולה להיות קפואה (עדיין על בסיס הפח), עטוף בזהירות בשכבה כפולה של ניילון לעטוף 1 שכבת נייר, עד 3 חודשים. להפשיר בן לילה בטמפרטורת החדר.