עוגת גיליון שוקולד
צריך קינוח צמחוני? עוגת גיליון שוקולד יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קקאו, חלב חמאה, פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), עוגת גיליון שוקולד, ו עוגת גיליון שוקולד.
הוראות
עבור העוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר ומלח. מערבבים יחד ומניחים בצד.
בקערה אחרת, מערבבים את חלב החמאה, סודה לשתיה, וניל וביצים.
מערבבים עם מזלג ומניחים בצד.
בסיר בינוני, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקקאו.
להקציף יחד כדי לשלב. בינתיים, להביא 1 כוס מים לרתיחה. כאשר החמאה נמסה, יוצקים את המים הרותחים במחבת. אפשר לבועות לרגע, ולאחר מכן לכבות את החום.
יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הקמח. מערבבים יחד לרגע כדי לקרר את השוקולד, ואז לשפוך את תערובת הביצה. מערבבים יחד עד חלקה, ואז לשפוך לתוך מחבת רול ג ' לי ungreased (או גיליון אפייה rimmed) ואופים במשך 20 דקות.
בעוד העוגה אפייה, להפוך את הדובדבן: להמיס את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד חלקה.
מוסיף את החלב, וניל ואבקת סוכר. מערבבים יחד. לזרוק בפקאנים ומערבבים עד בשילוב טוב.
מיד לאחר הסרת העוגה מהתנור, יוצקים את הדובדבן החם מעל. אתה רוצה להימנע עושה הרבה מתפשט, אז לנסות להפיץ אותו באופן שווה כמו שאתה שופך.
ליום הולדת של ילד, להשמיט פקאן בציפוי.
מגישים את העוגה עם קערה גדולה של m ו-m של ולאפשר לילדים לקשט אותו בעצמם.
עוגה זו יכולה להיות גם לעוגות: רק למלא את שימורי מאפין קצת פחות מלא עם הבלילה ממה שאתה בדרך כלל היה כל כך עוגות אפויות להישאר מתחת לשפה העליונה. בדרך זו, הדובדבן הדק יכול להיות שפך לתוך כל פח.