עוגת גלידה עם רוטב קרמל קל
אם יש לך סוכר חום, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת גלידה עם רוטב קרמל קל.
הוראות
מערבבים חמאה, סוכר חום, חצי & חצי, ומלח בסיר על חום נמוך בינוני. מבשלים תוך לטאטא בעדינות במשך 5 עד 7 דקות, עד עבה יותר.
מוסיפים וניל ומבשלים עוד דקה להתעבות נוספת. כבה חום ושפוך רוטב לצנצנת. מקררים עד שקר. כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 350 מעלות. מקציפים את החלבונים עד מקציפים.
מוסיפים סוכר ומלח ומכים גבוה עד נוקשה. מקפלים פנימה אגוזים.
תערובת מורחת על כל הקרקעית והצדדים של מחבת פאי שאינה זכוכית, כדי לוודא כראוי מעיל הצדדים.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, צופה לקראת הסוף כדי לוודא קרום לא מקבל חום מדי.
הסר מהתנור כאשר הקרום הוא חום זהוב. אפשר לקרום לבשל לחלוטין.כאשר הקרום הוא מגניב, להסיר גלידה מן המקפיא. אפשר לרכך. כאשר רך, להפיץ ליטר אחד של גלידה (השתמשתי חמאה Brickle) על החלק התחתון של הקרום.
מורחים את הבירה השנייה (השתמשתי שעועית וניל) על הטעם הראשון. מכסים בנייר כסף להקפיא עד מאוד hard.To מגישים, חותכים פרוסות עוגה ומגישים על צלחות בודדות עם רוטב קרמל קר כפית מעל. * שים לב כי הקרום יהיה קצת דביק...אבל זה כל כך טוב!
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "