קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולדקיץ
מגזין

עוגת גלידת מנטה Candyland

עוגת גלידת מנטה Candyland
עוגת גלידת מנטה Candyland עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1046 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם מלח, סירופ תירס, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת גלידת מנטה Candyland, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 15x10x1 אינץ ' אפייה; קו עם קלף. קלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה. ממיסים חמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד צ ' יפס; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
5
לטאטא במים 3/4 כוס, קקאו, ווניל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להקציף בביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים למרכיבים יבשים; מקציפים כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים את הבלילה על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, על 22 דקות. עוגה מגניבה על תבנית אפייה על מדף 15 דקות. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה. להפוך את העוגה על גיליון נייר; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חותכים לרוחב עוגה לתוך 3 רצועות שוות. הקפא רצועות עוגה 1 שעה.
11
מניחים 1 רצועת עוגה על מגש. עובד במהירות, כפית 3 1/2 כוסות גלידת מנטה ב dollops על עוגה; להפיץ באופן שווה לקצוות. למעלה עם רצועת עוגה שנייה; כפית 3 1/2 כוסות גלידה ב dollops על עוגה; להפיץ באופן שווה לקצוות. למעלה עם רצועת עוגה שלישית; להקפיא 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מורחים מספיק גלידה שנותרה מעל וצדדים של עוגה כדי לכסות בנדיבות (כ 6 כוסות). להקפיא עד המשרד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מקום גיליון 20 אינץ ' ארוך של רדיד על משטח העבודה. סמן את מלבן 16x12 אינץ'. מערבבים סוכר, 1/2 כוס מים, וסירופ תירס בסיר קטן כבד על חום בינוני נמוך עד שהסוכר מתמוסס, מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד רשם מדחום ממתקים 149°, הטיית סיר מעט להטביע נורה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להיות זהיר מאוד (סירופ הוא חם מאוד), לשפוך סירופ רותח בקווי זיגזג רחב על פני נייר. עבודה במהירות באמצעות מרית מתכת אופסט, סירופ להפיץ באופן שווה למלבן 16x12 אינץ'. מיד מפזרים בנדיבות עם סוכריות, לחיצה על חתיכות גדולות יותר לתוך סירופ לדבוק (לא לגעת סירופ חם). אם סירופ מתקשה לפני כל הסוכריות יושמו, להחליק לסכל עם שביר על תבנית אפייה גדולה ללא מסגרת ולמקם גיליון אפייה ישירות מעל צורב להגדיר על חום גבוה כדי לרכך סירופ, על 10 שניות, סיבוב גיליון, ואז להסיר מן החום ומיד להחיל סוכריות שנותרו. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
החל בקצה 1 של שביר, לשבור חתיכות לא סדיר, לקלף נייר ככל שאתה הולך. לחץ זקוף שביר, צד ממתקים החוצה, על גבי וצדדים של עוגה להקפיא. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
הביאו מים להרתיח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. תחמם מחדש את הרוטב לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
פורסים עוגה ומגישים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
· אם אתה לא יכול למצוא גלידת מנטה, לעשות גרסה מהירה על ידי ערבוב 3 1/2 ליטרים ריכך גלידת וניל פרימיום עם 2 כוסות כתוש בגסות גס אדום-לבן-פסים סוכריות מנטה קשה 2 1/2 כפית תמצית מנטה.* לפני ביצוע שביר, לשבור או לחתוך את הממתקים לחתיכות.* לסירופ הסוכר, השתמש בסיר כבד עם ידית יציבה.* סמן מלבן בגודל 16x12 אינץ ' על נייר הכסף כדי להפיץ בקלות את סירופ הסוכר למימד הנכון.* סירופ סוכר יהיה חם מאוד: השתמש בזהירות כאשר לשפוך ולהפיץ אותו.* שביר יתקשה במהירות: להיות מהיר בעת החלת הממתקים.* כאשר לשבור את השברים לחתיכות, לקלף אותו רדיד כמו שאתה הולך (אל תדאג אם כמה חתיכות של ממתקים ליפול).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
סם גסם ג
מנטהמנטה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "