קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולדקיץ
מגזין

עוגת גלידת מנטה Candyland

עוגת גלידת מנטה Candyland
עוגת גלידת מנטה Candyland עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1046 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם מלח, סירופ תירס, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת גלידת מנטה Candyland, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 15x10x1 אינץ ' אפייה; קו עם קלף. קלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה. ממיסים חמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד צ ' יפס; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
5
לטאטא במים 3/4 כוס, קקאו, ווניל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
להקציף בביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים למרכיבים יבשים; מקציפים כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
יוצקים את הבלילה על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, על 22 דקות. עוגה מגניבה על תבנית אפייה על מדף 15 דקות. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה. להפוך את העוגה על גיליון נייר; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חותכים לרוחב עוגה לתוך 3 רצועות שוות. הקפא רצועות עוגה 1 שעה.
11
מניחים 1 רצועת עוגה על מגש. עובד במהירות, כפית 3 1/2 כוסות גלידת מנטה ב dollops על עוגה; להפיץ באופן שווה לקצוות. למעלה עם רצועת עוגה שנייה; כפית 3 1/2 כוסות גלידה ב dollops על עוגה; להפיץ באופן שווה לקצוות. למעלה עם רצועת עוגה שלישית; להקפיא 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מורחים מספיק גלידה שנותרה מעל וצדדים של עוגה כדי לכסות בנדיבות (כ 6 כוסות). להקפיא עד המשרד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מקום גיליון 20 אינץ ' ארוך של רדיד על משטח העבודה. סמן את מלבן 16x12 אינץ'. מערבבים סוכר, 1/2 כוס מים, וסירופ תירס בסיר קטן כבד על חום בינוני נמוך עד שהסוכר מתמוסס, מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד רשם מדחום ממתקים 149°, הטיית סיר מעט להטביע נורה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להיות זהיר מאוד (סירופ הוא חם מאוד), לשפוך סירופ רותח בקווי זיגזג רחב על פני נייר. עבודה במהירות באמצעות מרית מתכת אופסט, סירופ להפיץ באופן שווה למלבן 16x12 אינץ'. מיד מפזרים בנדיבות עם סוכריות, לחיצה על חתיכות גדולות יותר לתוך סירופ לדבוק (לא לגעת סירופ חם). אם סירופ מתקשה לפני כל הסוכריות יושמו, להחליק לסכל עם שביר על תבנית אפייה גדולה ללא מסגרת ולמקם גיליון אפייה ישירות מעל צורב להגדיר על חום גבוה כדי לרכך סירופ, על 10 שניות, סיבוב גיליון, ואז להסיר מן החום ומיד להחיל סוכריות שנותרו. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
החל בקצה 1 של שביר, לשבור חתיכות לא סדיר, לקלף נייר ככל שאתה הולך. לחץ זקוף שביר, צד ממתקים החוצה, על גבי וצדדים של עוגה להקפיא. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
הביאו מים להרתיח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. תחמם מחדש את הרוטב לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
פורסים עוגה ומגישים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
· אם אתה לא יכול למצוא גלידת מנטה, לעשות גרסה מהירה על ידי ערבוב 3 1/2 ליטרים ריכך גלידת וניל פרימיום עם 2 כוסות כתוש בגסות גס אדום-לבן-פסים סוכריות מנטה קשה 2 1/2 כפית תמצית מנטה.* לפני ביצוע שביר, לשבור או לחתוך את הממתקים לחתיכות.* לסירופ הסוכר, השתמש בסיר כבד עם ידית יציבה.* סמן מלבן בגודל 16x12 אינץ ' על נייר הכסף כדי להפיץ בקלות את סירופ הסוכר למימד הנכון.* סירופ סוכר יהיה חם מאוד: השתמש בזהירות כאשר לשפוך ולהפיץ אותו.* שביר יתקשה במהירות: להיות מהיר בעת החלת הממתקים.* כאשר לשבור את השברים לחתיכות, לקלף אותו רדיד כמו שאתה הולך (אל תדאג אם כמה חתיכות של ממתקים ליפול).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סם גסם ג
מנטהמנטה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "