עוגת גלידת מנטה Candyland
עוגת גלידת מנטה Candyland עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1046 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם מלח, סירופ תירס, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת גלידת מנטה Candyland, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 15x10x1 אינץ ' אפייה; קו עם קלף. קלף חמאה.
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה. ממיסים חמאה בסיר בינוני.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס; מערבבים עד מומס.
לטאטא במים 3/4 כוס, קקאו, ווניל עד מעורבב.
מוסיפים למרכיבים יבשים; מקציפים כדי להתמזג.
יוצקים את הבלילה על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, על 22 דקות. עוגה מגניבה על תבנית אפייה על מדף 15 דקות. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה. להפוך את העוגה על גיליון נייר; מגניב.
חותכים לרוחב עוגה לתוך 3 רצועות שוות. הקפא רצועות עוגה 1 שעה.
מניחים 1 רצועת עוגה על מגש. עובד במהירות, כפית 3 1/2 כוסות גלידת מנטה ב dollops על עוגה; להפיץ באופן שווה לקצוות. למעלה עם רצועת עוגה שנייה; כפית 3 1/2 כוסות גלידה ב dollops על עוגה; להפיץ באופן שווה לקצוות. למעלה עם רצועת עוגה שלישית; להקפיא 1 שעה.
מורחים מספיק גלידה שנותרה מעל וצדדים של עוגה כדי לכסות בנדיבות (כ 6 כוסות). להקפיא עד המשרד, על 3 שעות.
מקום גיליון 20 אינץ ' ארוך של רדיד על משטח העבודה. סמן את מלבן 16x12 אינץ'. מערבבים סוכר, 1/2 כוס מים, וסירופ תירס בסיר קטן כבד על חום בינוני נמוך עד שהסוכר מתמוסס, מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד רשם מדחום ממתקים 149°, הטיית סיר מעט להטביע נורה, על 15 דקות.
להיות זהיר מאוד (סירופ הוא חם מאוד), לשפוך סירופ רותח בקווי זיגזג רחב על פני נייר. עבודה במהירות באמצעות מרית מתכת אופסט, סירופ להפיץ באופן שווה למלבן 16x12 אינץ'. מיד מפזרים בנדיבות עם סוכריות, לחיצה על חתיכות גדולות יותר לתוך סירופ לדבוק (לא לגעת סירופ חם). אם סירופ מתקשה לפני כל הסוכריות יושמו, להחליק לסכל עם שביר על תבנית אפייה גדולה ללא מסגרת ולמקם גיליון אפייה ישירות מעל צורב להגדיר על חום גבוה כדי לרכך סירופ, על 10 שניות, סיבוב גיליון, ואז להסיר מן החום ומיד להחיל סוכריות שנותרו. מגניב לגמרי.
החל בקצה 1 של שביר, לשבור חתיכות לא סדיר, לקלף נייר ככל שאתה הולך. לחץ זקוף שביר, צד ממתקים החוצה, על גבי וצדדים של עוגה להקפיא. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
הביאו מים להרתיח בסיר קטן.
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. תחמם מחדש את הרוטב לפני שתמשיך.
פורסים עוגה ומגישים ברוטב.
· אם אתה לא יכול למצוא גלידת מנטה, לעשות גרסה מהירה על ידי ערבוב 3 1/2 ליטרים ריכך גלידת וניל פרימיום עם 2 כוסות כתוש בגסות גס אדום-לבן-פסים סוכריות מנטה קשה 2 1/2 כפית תמצית מנטה.* לפני ביצוע שביר, לשבור או לחתוך את הממתקים לחתיכות.* לסירופ הסוכר, השתמש בסיר כבד עם ידית יציבה.* סמן מלבן בגודל 16x12 אינץ ' על נייר הכסף כדי להפיץ בקלות את סירופ הסוכר למימד הנכון.* סירופ סוכר יהיה חם מאוד: השתמש בזהירות כאשר לשפוך ולהפיץ אותו.* שביר יתקשה במהירות: להיות מהיר בעת החלת הממתקים.* כאשר לשבור את השברים לחתיכות, לקלף אותו רדיד כמו שאתה הולך (אל תדאג אם כמה חתיכות של ממתקים ליפול).
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "