עוגת גלידת עוגיות
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 712 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם חמאה, ציפוי פאדג', פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב עוגיות מרוסקות וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9-in. צלחת פאי. Stand עוגיות שלמות סביב הקצוות, לחיצה קלה לתוך הקרום. להקפיא 1 שעה או עד סט.
למילוי, מורחים חצי גלידה על עוגיות מרוסקות.
טפטוף עם 1/4 כוס ציפוי פאדג'. להקפיא 1 שעה או עד סט.
מורחים שאריות גלידה על גבי.
טפטוף עם ציפוי פאדג ' שנותר. להקפיא כמה שעות או לילה.
מקשטים עם פטל טרי אם תרצה.
תנו לפאי לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות לפני החיתוך.