עוגת גלידת שוקולד-דובדבן
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 299 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם רוטב גלידה פאדג', דובדבנים, עוגיות כריך שוקולד ממולאות בקרם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 16 עוגיות במעבד מזון. לכסות ולעבד עד הקרקע דק.
להוסיף חמאה; לכסות ולעבד עד מעורב. לחץ במחבת springform, 9x3 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד המשרד. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
לעטוף מחוץ למחבת springform עם נייר.
מורחים גלידת דובדבנים על קרום מקורר. להקפיא 30 דקות.
מפזרים עוגיות קצוצות ו 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס על גלידת דובדבן; לחץ מעט.
מורחים גלידת וניל מעל. זרוק רוטב פאדג ' על גלידה בכפית קטנה; מערבולת מעט לתוך גלידה.
מפזרים עם שבבי שוקולד 1/2 כוס הנותרים; לחץ מעט. להקפיא כ 8 שעות עד המשרד.
כדי לשרת, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות. הסר בזהירות את צד המחבת.
חותכים את הקינוח לטריז. למעלה כל טריז עם קצפת ודובדבן.