קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת דבש לבנדר מיל קרפים

עוגת דבש לבנדר מיל קרפים
עוגת דבש לבנדר מיל קרפים היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 691 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה הוא אהב על ידי 946 foodies וטבחים. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו ברצינות איטלקית: לבנדר דבש ספייס עוגה, תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, ו עוגת שוקולד מריר לבנדר עם ציפוי לבנדר קרם חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קרפים לבנדר: סוכר תהליך, לבנדר, וגלידת לימון במעבד מזון עד לא נשאר גדילי לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
קרפיםקרפים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים קמח ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מוסיפים חלב, מים, חלמונים ביצה, חמאה מומסת, ומלח ודופק עד שהתערובת חלקה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לאחר הבלילה קרפה נח, גיליון אפייה קו עם נייר קלף. מערבבים מרכיבים יחד כדי recombine.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מחממים קרפ פאן על חום בינוני גבוה מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
יוצקים על 3 כפות הבלילה למחבת, מסתחרר כדי מעיל פני השטח כולו. מבשלים עד תחתית קרפ מתחיל לזהות ואת החלק העליון הוא יבש, 45 עד 60 שניות. בעדינות לשחרר את הקצוות של קרפ מחבת עם מרית גומי הוכחה חום או היסט (מתכת) מרית להעיף. מבשלים 30 שניות נוספות, עד התחתית הוא הבחין.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
להחליק קרפ על תבנית אפייה מוכנה לחזור עם הבלילה שנותרה (שם צריך להיות 18 עד 20 קרפים).
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
עבור קרם מאפה דבש: להביא חלב, דבש, זרעי שעועית וניל, תרמיל שעועית וניל להרתיח בסיר קטן על חום בינוני, ולאחר מכן להסיר מחום ולאפשר תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר והשלך תרמיל, או, לשטוף, לטפוח יבש, ושמור לשימוש אחר.
10
בסיר כבד תחתית גדול, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור, ומלח. בהדרגה לטאטא בחלב ולהביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, כל הזמן במרץ לטאטא. לאחר שהתערובת הגיעה לרתיחה, ממשיכים לבשל במשך 1 עד 2 דקות כדי למנוע קרם בצק בכייני.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מסננים קרם מאפה לקערה גדולה. מערבבים בחמאה. הגדר קערה באמבט קרח ומערבבים עד קרם מאפה מתקרר, על 10 דקות. לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קרם מאפה להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
קרם להקציף בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף קרם מאפה צונן כדי לשחרר, ולאחר מכן, לקפל קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
סדר קרפ אחד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. עם מרית אופסט או גב של כף מרק, להפיץ על 1/4 כוס קרם מאפה על קרפ. למעלה עם קרפ השני הליך חוזר עם קרפים הנותרים קרם מאפה. קרפים Chill milles לפחות 2 שעות ועד 48 שעות לפני ההגשה. אבק עם סוכר ממתקים; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קרפיםקרפים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.