עוגת דבש לבנדר מיל קרפים היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 691 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה הוא אהב על ידי 946 foodies וטבחים. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו ברצינות איטלקית: לבנדר דבש ספייס עוגה, תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, ו עוגת שוקולד מריר לבנדר עם ציפוי לבנדר קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור קרפים לבנדר: סוכר תהליך, לבנדר, וגלידת לימון במעבד מזון עד לא נשאר גדילי לימון.
מוסיפים חלב, מים, חלמונים ביצה, חמאה מומסת, ומלח ודופק עד שהתערובת חלקה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
לאחר הבלילה קרפה נח, גיליון אפייה קו עם נייר קלף. מערבבים מרכיבים יחד כדי recombine.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
5
מחממים קרפ פאן על חום בינוני גבוה מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים על 3 כפות הבלילה למחבת, מסתחרר כדי מעיל פני השטח כולו. מבשלים עד תחתית קרפ מתחיל לזהות ואת החלק העליון הוא יבש, 45 עד 60 שניות. בעדינות לשחרר את הקצוות של קרפ מחבת עם מרית גומי הוכחה חום או היסט (מתכת) מרית להעיף. מבשלים 30 שניות נוספות, עד התחתית הוא הבחין.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
להחליק קרפ על תבנית אפייה מוכנה לחזור עם הבלילה שנותרה (שם צריך להיות 18 עד 20 קרפים).
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
עבור קרם מאפה דבש: להביא חלב, דבש, זרעי שעועית וניל, תרמיל שעועית וניל להרתיח בסיר קטן על חום בינוני, ולאחר מכן להסיר מחום ולאפשר תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר והשלך תרמיל, או, לשטוף, לטפוח יבש, ושמור לשימוש אחר.
10
בסיר כבד תחתית גדול, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור, ומלח. בהדרגה לטאטא בחלב ולהביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, כל הזמן במרץ לטאטא. לאחר שהתערובת הגיעה לרתיחה, ממשיכים לבשל במשך 1 עד 2 דקות כדי למנוע קרם בצק בכייני.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מסננים קרם מאפה לקערה גדולה. מערבבים בחמאה. הגדר קערה באמבט קרח ומערבבים עד קרם מאפה מתקרר, על 10 דקות. לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קרם מאפה להכניס למקרר עד הצורך.
להקציף קרם מאפה צונן כדי לשחרר, ולאחר מכן, לקפל קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
סדר קרפ אחד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. עם מרית אופסט או גב של כף מרק, להפיץ על 1/4 כוס קרם מאפה על קרפ. למעלה עם קרפ השני הליך חוזר עם קרפים הנותרים קרם מאפה. קרפים Chill milles לפחות 2 שעות ועד 48 שעות לפני ההגשה. אבק עם סוכר ממתקים; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
קרפים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.