קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

עוגת דבש-תפוח-שקדים

עוגת דבש-תפוח-שקדים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת דבש-תפוח-שקדים. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, חלבונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שקדים דבש, עוגת דבש-שקדים ללא קמח, ו עוגת קרמל שקדים דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הקציפו את החלבונים והסוכר בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים) עד שהתערובת חמה והסוכר מתמוסס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוציאים את הקערה מהתבנית ומקציפים במיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות ומבריקות, 6 עד 8 דקות. מקציפים פנימה את תמצית השקדים ואז מקציפים פנימה את החמאה כמה חתיכות בכל פעם. המשך להכות עד שהציפוי חלק, 1 עד 2 דקות. (אל תדאג אם התערובת נראית מופרדת בהתחלה; המשך להכות והיא תתאחד.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הרכיבו את העוגה: הביאו את הדבש ו -2 כפות מים לרתיחה עדינה בסיר קטן על אש בינונית; תן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש; מברישים במחצית מתערובת הדבש ומורחים מעל את חמאת התפוחים ועוצרים בערך 1/2 אינץ ' מהקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולחץ כלפי מטה בעדינות; מברישים בתערובת הדבש שנותרה. מכסים את כל העוגה עם הכפור ומעליהם שקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק את התבניות בקמח, הקשה על העודפים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
להקציף 3 כוסות קמח, אבקת האפייה והמלח בקערה עד לאיחוד. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת אור ותפוח, כ -3 דקות. הפחיתו את מהירות המיקסר לבינונית; מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, מגרדים את הקערה לפי הצורך. מקציפים פנימה את הווניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מערבבים 1/2 כוס מים עם השמנת בכוס מדידה נוזלית או בקערה. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ב -3 מנות, לסירוגין עם תערובת השמנת, מתחילים ומסתיימים בקמח, עד לקבלת מרקם חלק בלבד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מחלקים את הבלילה בין המחבתות המוכנות.
9
אופים עד שהעוגות מזהיבות קלות מעל והמרכזים קופצים לאחור בלחיצה, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
מעבירים למדפים ומניחים להתקרר 10 דקות, ואז מעבירים סכין סביב קצה המחבתות והופכים את העוגות אל המדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
הסר את הקלף. חתוך את החלק העליון של העוגות עם סכין משוננת ארוכה כדי להפוך אותם ברמה, אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים10ריבס, קצוץ טרי או קפואשקדים פרוסים, קלויים, לציפוישקדים פרוסים, קלויים, לציפוי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת תפוחיםחמאת תפוחים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים4largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לסיריםקמח לכל מטרה, ועוד לסירים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, ועוד עבור המחבתותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, ועוד עבור המחבתות3מקלותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות, בטמפרטורת החדרחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס