פאי דגים עם קרום תפוחי אדמה דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1100 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, אגוז מוסקט, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת תפוחי אדמה כפולה, עוגת תרד יוונית בקרום תפוחי אדמה, ו עוגת בטטה עם קרום Gingersnap.
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 10-15 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מסננים ומחית עם אגוז מוסקט, שמנת, חמאה וכמה תיבול. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את חלמוני הביצה וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
בזמן שתפוחי האדמה מבשלים, מכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מחממים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את שאלוט, זרעי שומר וכוכב אניס, ומבשלים עד שאלוט רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שאלוט, מגורר או טחון
6
הוסף את ורמוט, בועה ולהפחית עד שיש זיגוג syrupy עזב זה ייקח 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
רוטב שומשום יפני מוכן
7
מוסיפים את המניה וממשיכים לבעבע עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
8
מוסיפים שמנת וחוזרים לרתיחה במשך 2 דקות, ואז מסננים וחוזרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוסיפים את חתיכות הדגים לרוטב הקרם ולצידה במשך 2 דקות עד רק מבושל. מקפלים דרך האפונה, ביצה קשה ועשבי תיבול, מתבלים ומוסיפים קצת מיץ לימון. מנה את רוטב הדגים לתוך מנות בודדות או 1 מנה גדולה. למעלה עם פירה: או צינור על עם שקית צנרת מצויד עם זרבובית כוכב או פשוט כפית על גבי מחוספס עם מזלג. מנקדים את החלק העליון עם קצת חמאה נוספת, ואז אופים עבור 15 דקות עבור מנות קטנות או 30 דקות עבור אחד גדול, עד הזהב מבעבע.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.