קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

עוגת דגים עם קרום תפוחי אדמה

עוגת דגים עם קרום תפוחי אדמה
פאי דגים עם קרום תפוחי אדמה דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1100 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, אגוז מוסקט, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת תפוחי אדמה כפולה, עוגת תרד יוונית בקרום תפוחי אדמה, ו עוגת בטטה עם קרום Gingersnap.

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 10-15 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מסננים ומחית עם אגוז מוסקט, שמנת, חמאה וכמה תיבול. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את חלמוני הביצה וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
בזמן שתפוחי האדמה מבשלים, מכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מחממים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את שאלוט, זרעי שומר וכוכב אניס, ומבשלים עד שאלוט רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
הוסף את ורמוט, בועה ולהפחית עד שיש זיגוג syrupy עזב זה ייקח 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מוסיפים את המניה וממשיכים לבעבע עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
8
מוסיפים שמנת וחוזרים לרתיחה במשך 2 דקות, ואז מסננים וחוזרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוסיפים את חתיכות הדגים לרוטב הקרם ולצידה במשך 2 דקות עד רק מבושל. מקפלים דרך האפונה, ביצה קשה ועשבי תיבול, מתבלים ומוסיפים קצת מיץ לימון. מנה את רוטב הדגים לתוך מנות בודדות או 1 מנה גדולה. למעלה עם פירה: או צינור על עם שקית צנרת מצויד עם זרבובית כוכב או פשוט כפית על גבי מחוספס עם מזלג. מנקדים את החלק העליון עם קצת חמאה נוספת, ואז אופים עבור 15 דקות עבור מנות קטנות או 30 דקות עבור אחד גדול, עד הזהב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב דגיםרוטב דגים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1ק " גמריס פייפר תפוחי אדמה, לחתוך לחתיכותמריס פייפר תפוחי אדמה, לחתוך לחתיכות1WES E אומנויות השפה האנגליתטחינה טובה של אגוז מוסקטטחינה טובה של אגוז מוסקט1756 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כפולקרם כפול75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, בתוספת תוספת קטנה למעלהחמאה, בתוספת תוספת קטנה למעלה2חלמוניםחלמונים1כפתורתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1(יכול להיות או להרחיק)זרעי שומר, מרוסקים קלותזרעי שומר, מרוסקים קלות1צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ3006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוטורמוט3006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי דגים, טרי במידת האפשרמלאי דגים, טרי במידת האפשר3006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כפולקרם כפול200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה האדוק מעושן ללא עור, עצמות סיכה לחתוך לחתיכות 3cmפילה האדוק מעושן ללא עור, עצמות סיכה לחתוך לחתיכות 3cm200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בקלה ללא עור, עצמות סיכה לחתוך לחתיכות 3cmפילה בקלה ללא עור, עצמות סיכה לחתוך לחתיכות 3cm200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון ללא עור, עצמות סיכה לחתוך לחתיכות 3cmפילה סלמון ללא עור, עצמות סיכה לחתוך לחתיכות 3cm140אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה קפואהאפונה קפואה4ביצים, קשות וקצוצותביצים, קשות וקצוצות1חבורה קטנהפטרוזיליה, קצוצהפטרוזיליה, קצוצה1חבורה קטנהשמיר, קצוץשמיר, קצוץ1מיץ לימוןמיץ לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.