עוגת דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי דובדבנים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו טפיוקה לבישול מהיר, קורנפלור, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
טפטוף 5 כפות מים קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד incorporated. אל תעבוד יותר מדי, או מאפה יהיה קשה.
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 8 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. אסוף את כל הבצק יחד עם מגרד מאפה. מחלקים את הבצק עם חצי מעט גדול יותר, ולאחר מכן יוצרים כל חתיכה לכדור ולשטח כל אחד לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולהתקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
מחממים תנור ל 425°f עם מתלה באמצע ומניחים תבנית אפייה גדולה על מתלה.
פיצול שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתוך קערה גדולה עם סכין קטנה. (אם באמצעות תמצית, להוסיף עם פירות.)
לטאטא טפיוקה הקרקע, קורנפלור, קינמון, מלח, וסוכר, ולאחר מכן להוסיף דובדבנים ולזרוק היטב.
מרדדים חתיכה גדולה יותר של בצק (לשמור על חתיכת הנותרים מקורר) על משטח מקורר קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 14 אינץ'. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. לקצץ כל בצק עודף להשאיר 1/2 אינץ ' אוברנג. פגז צינה תוך מתגלגל החוצה קרום העליון.
מרדדים את הבצק שנותר על משטח מקומח קלות עם מערוך מקורפל לתוך סיבוב 12 אינץ'.
לזרוק דובדבנים היטב שוב, ולאחר מכן להוסיף פגז לכסות עם קרום העליון. הקש קצוות של קרום יחד, ולאחר מכן לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מקפלים overhang מתחת, ואז crimp דקורטיבי מברשת קרום העליון עם חלב.
לגזור 5 (1-על ידי 1/2 אינץ') פתחי קיטור דמעה בצורת 1 אינץ ' ממרכז ומפזרים סוכר (1 כף).
אופים עוגה על גיליון אפייה שחומם מראש 30 דקות, ואז לכסות קצה עם מגן עוגה או לסכל ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 191°. להמשיך לאפות עד הקרום הוא זהב עמוק מילוי מבעבע במרכז, 50 דקות עד 1 שעה יותר.
להעביר עוגה למתלה להתקרר לחלוטין, 3 עד 4 שעות.