עוגת הדובדבן המתכון יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרם כבד, ברנדי, ליידיפינגרס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת קרם דובדבנים, ו עוגת דובדבנים ואוכמניות.
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את הדובדבנים וברנדי. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הדובדבנים רכים אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר. בינתיים, עם מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים את השמנת והסוכר הכבדים ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב. להגביר את המהירות ואת השוט עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מניחים 6 ladyfingers בתחתית קערה 2 1/2 ליטר. למעלה עם חצי הדובדבנים והמיצים שלהם, 1/4 כוס של השקדים, 1/4 כוס השוקולד, וחצי תערובת הקרם. המשך לשכבה עם שאר החומרים. מקררים, מכוסים, במשך 3 שעות או עד סט. מחלקים בין קערות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכלים
זילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)