עוגת דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי דובדבנים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גלידת פיסטוק, קינמון טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים את המשבצת לתוך מעגל 13 אינץ 'ומתאימים אותו בצלחת פאי 9 אינץ', מה שמאפשר למאפה הנוסף לעטוף מעבר לקצה.
בקערה בינונית, משלבים את הדובדבנים, הקומסטרך, הסוכר והקינמון; כפית לתוך המאפה ומפזרים עם הפיסטוקים. מקפלים את הבצק הנוסף על המילוי, מקפלים אותו כך שהוא שוכב שטוח.
מברישים את המאפה עם הביצה ומפזרים סוכר נוסף (כ 1 כף).
אופים 40 עד 45 דקות או עד הקרום הוא זהוב. מגניב על מדף במשך 45 דקות.
מגישים עם הגלידה.הערה: אם משתמשים בדובדבנים מסוג בינג, הפחיתו את הסוכר ל-3/4 כוס.