פאי דובדבנים אפרסק דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. גשו לסופר וקנו אפרסקים, קמח, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . מתכונים דומים: עוגת אפרסק דובדבן-ברי, ברי-רוטב אפרסק דובדבן, ו דובדבן (או ברי או אפרסק או...) & כחול (או Fetan או עז או...) סלט גבינה-יולי # Redux.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). הקש מאפה קרום עוגה אחד לצלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את העוגה הנותרים בצק קרום לרצועות 3/4 אינץ ' לשמש העליון הסריג.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
3
מערבבים אפרסקים, דובדבנים, אוכמניות, ומיץ לימון יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'