קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים ושקדים

עוגת דובדבנים ושקדים
אם יש לך חמאה, תמצית שקדים, מרציפן טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, עוגת דובדבנים-שקדים, ו עוגת דובדבנים ושקדים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 160C / מאוורר 140C / גז 3 וחמאה קו 20cm עגול, רופף תחתית פח עוגה עמוק. הכה את החמאה והסוכר יחד עם מקצף חשמלי או מערבל שולחן עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הביצים, קמח 250 גרם, אבקת אפייה, גרידת תפוזים ומיץ ומכים היטב עד עבה, שמנת ומעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
זרקי דובדבנים בקמח נוסף של 2 כפות וקפלי לתוך הבלילה יחד עם מרציפן מגורר ומהות שקדים (אם משתמשים). כפית לתוך פח מוכן, רמה ואופים במשך 1 שעות 30 דקות, או עד קם לתחייה וזהב. שיפוד ייצא נקי כאשר מוכן. השאירו להתקרר ב פח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מרציפןמרציפן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם קצת יותר מ 1 כף מים כדי להפוך את הדובדבן רופף אבל לא נוזלי מדי. מפזרים את השקדים על גבי העוגה ומניחים את 12 הדובדבנים מסביב לקצה, באמצעות נקודה של הדובדבן כדי לתקן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
5
לטפטף את הדובדבן על העוגה ולסיים עם פיזור של גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "