קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים ושקדים

עוגת דובדבנים ושקדים
אם יש לך חמאה, תמצית שקדים, מרציפן טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, עוגת דובדבנים-שקדים, ו עוגת דובדבנים ושקדים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 160C / מאוורר 140C / גז 3 וחמאה קו 20cm עגול, רופף תחתית פח עוגה עמוק. הכה את החמאה והסוכר יחד עם מקצף חשמלי או מערבל שולחן עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הביצים, קמח 250 גרם, אבקת אפייה, גרידת תפוזים ומיץ ומכים היטב עד עבה, שמנת ומעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גרידה כתומהגרידה כתומה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
זרקי דובדבנים בקמח נוסף של 2 כפות וקפלי לתוך הבלילה יחד עם מרציפן מגורר ומהות שקדים (אם משתמשים). כפית לתוך פח מוכן, רמה ואופים במשך 1 שעות 30 דקות, או עד קם לתחייה וזהב. שיפוד ייצא נקי כאשר מוכן. השאירו להתקרר ב פח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
מרציפןמרציפן
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם קצת יותר מ 1 כף מים כדי להפוך את הדובדבן רופף אבל לא נוזלי מדי. מפזרים את השקדים על גבי העוגה ומניחים את 12 הדובדבנים מסביב לקצה, באמצעות נקודה של הדובדבן כדי לתקן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
לטפטף את הדובדבן על העוגה ולסיים עם פיזור של גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "