עוגת דובדבנים ושקדים
אם יש לך חמאה, תמצית שקדים, מרציפן טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, עוגת דובדבנים-שקדים, ו עוגת דובדבנים ושקדים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 160C / מאוורר 140C / גז 3 וחמאה קו 20cm עגול, רופף תחתית פח עוגה עמוק. הכה את החמאה והסוכר יחד עם מקצף חשמלי או מערבל שולחן עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, קמח 250 גרם, אבקת אפייה, גרידת תפוזים ומיץ ומכים היטב עד עבה, שמנת ומעורב באופן שווה.
זרקי דובדבנים בקמח נוסף של 2 כפות וקפלי לתוך הבלילה יחד עם מרציפן מגורר ומהות שקדים (אם משתמשים). כפית לתוך פח מוכן, רמה ואופים במשך 1 שעות 30 דקות, או עד קם לתחייה וזהב. שיפוד ייצא נקי כאשר מוכן. השאירו להתקרר ב פח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם קצת יותר מ 1 כף מים כדי להפוך את הדובדבן רופף אבל לא נוזלי מדי. מפזרים את השקדים על גבי העוגה ומניחים את 12 הדובדבנים מסביב לקצה, באמצעות נקודה של הדובדבן כדי לתקן.
לטפטף את הדובדבן על העוגה ולסיים עם פיזור של גרידה כתומה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "