קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים מקרון

עוגת דובדבנים מקרון
עוגת דובדבנים מקרון לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 270 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלב, מאפה), חמאה וצבעי מאכל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: מתכון טארט דובדבן מקרון, הו הגנאש שלי " עוגת מקרון דובדבן, ו חטיפי מקרון דובדבן שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 אום. קו 9 אינץ'. צלחת עוגה עמוקה עם מאפה. חתוך ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 6 דקות; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מסננים דובדבנים, שומרים 1 כוס מיץ. הניחו דובדבנים בצד. בסיר גדול שלבו סוכר ועמילן תירס; מערבבים בהדרגה מיץ דובדבנים עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קינמון וצבעי מאכל אם רוצים. מקפלים בעדינות דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5
יוצקים לקרום. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים ב 400 כל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את ששת מרכיבי הציפוי הראשונים. מערבבים קוקוס ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר נייר כסף מהעוגה; כף ציפוי מעל פאי. מנמיכים את התנור ל -350; אופים 20 דקות או עד שהציפוי משחים קלות. מגניב על מתלה חוט 1 שעה. מצננים 4 שעות או לילה לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. ריזלינג הקציר המאוחר של מקפאדן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.