עוגת דובדבנים מקרון
עוגת דובדבנים מקרון לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 270 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלב, מאפה), חמאה וצבעי מאכל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: מתכון טארט דובדבן מקרון, הו הגנאש שלי " עוגת מקרון דובדבן, ו חטיפי מקרון דובדבן שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 אום. קו 9 אינץ'. צלחת עוגה עמוקה עם מאפה. חתוך ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל.
אופים 6 דקות; מניחים בצד.
מסננים דובדבנים, שומרים 1 כוס מיץ. הניחו דובדבנים בצד. בסיר גדול שלבו סוכר ועמילן תירס; מערבבים בהדרגה מיץ דובדבנים עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קינמון וצבעי מאכל אם רוצים. מקפלים בעדינות דובדבנים.
יוצקים לקרום. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את ששת מרכיבי הציפוי הראשונים. מערבבים קוקוס ושקדים.
הסר נייר כסף מהעוגה; כף ציפוי מעל פאי. מנמיכים את התנור ל -350; אופים 20 דקות או עד שהציפוי משחים קלות. מגניב על מתלה חוט 1 שעה. מצננים 4 שעות או לילה לפני החיתוך.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. ריזלינג הקציר המאוחר של מקפאדן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג]()
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.