קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים מקרון

עוגת דובדבנים מקרון
עוגת דובדבנים מקרון לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 270 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלב, מאפה), חמאה וצבעי מאכל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: מתכון טארט דובדבן מקרון, הו הגנאש שלי " עוגת מקרון דובדבן, ו חטיפי מקרון דובדבן שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 אום. קו 9 אינץ'. צלחת עוגה עמוקה עם מאפה. חתוך ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים 6 דקות; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מסננים דובדבנים, שומרים 1 כוס מיץ. הניחו דובדבנים בצד. בסיר גדול שלבו סוכר ועמילן תירס; מערבבים בהדרגה מיץ דובדבנים עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קינמון וצבעי מאכל אם רוצים. מקפלים בעדינות דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5
יוצקים לקרום. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים ב 400 כל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את ששת מרכיבי הציפוי הראשונים. מערבבים קוקוס ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר נייר כסף מהעוגה; כף ציפוי מעל פאי. מנמיכים את התנור ל -350; אופים 20 דקות או עד שהציפוי משחים קלות. מגניב על מתלה חוט 1 שעה. מצננים 4 שעות או לילה לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. ריזלינג הקציר המאוחר של מקפאדן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.