עוגת דובדבנים עליזה
עוגת דובדבנים עליזה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 334 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ציפוי וניל, מיץ דובדבנים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% מתכונים דומים: עוגת דובדבנים עליזה, מאפי דובדבנים עליזים, ו כיכר דובדבנים עליזה.
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז התחתון בצד של 8-או 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם התקצרות; קמח קל.
בקערה גדולה, לערבב קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח עד בשילוב.
מוסיפים קיצור, חלב ומיץ דובדבנים. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מוסיפים חלבונים. מקציפים 2 דקות. מקפלים דובדבנים; לשפוך לתוך פאן.
אופים 30 עד 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מורחים עם ציפוי. לקשט עם סוכריות.