עוגת דובדבנים עמוקה
פאי דובדבנים עמוק דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך קיצור ירקות, קיצור ירקות, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלחת עמוקה עוגת דובדבנים, צלחת עמוקה עוגת דובדבנים, ו פשטידת בשר חזיר עמוקה. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, 1 1/2 כפות ממתיק, ומלח.
חותכים בקיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים מי קרח וחומץ; לזרוק עם מזלג עד לח. צורה לכדור.
להתגלגל לתוך מעגל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים את הבצק ב 10 אינץ ' pieplate; לחץ על תחתית וצדדים של צלחת. קצוות חליל.
מסננים דובדבנים, הזמנת 1 1/4 כוסות נוזל. הניחו את הדובדבנים בצד.
שלב שמורות דובדבן נוזלי, 1/2 כוס ממתיק, ו קורנפלור בסיר; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מאוד, ערבוב כל הזמן. מערבבים דובדבנים, קינמון, ותמצית שקדים.
יוצקים תערובת לתוך קונכיה. מאפה מגן עם נייר כסף, ואופים ב 400 במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 375; אופים, מוגן, 25 עד 30 דקות או עד חם תוסס.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.