עוגת דוחן
פאי דוחן דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לכם מים, בצל, דוחן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Millet Methi Pulao - Foxtail Millet Pulav עם עלי חילבה-דוחן הודי s, Pudina Millet אורז-Pudina Korran Annam - ההודי Foxtail Millet s, ו פחזניות דוחן.
הוראות
להביא 1 כוס מים ושיבולת שועל לרתיחה בסיר; להפחית את החום ומבשלים עד המים נספגים, 10 דקות. מביאים 1 1/2 כוסות מים דוחן לרתיחה בסיר נפרד; להפחית את החום ומבשלים עד המים נספגים דוחן הוא רך, 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים שיבולת שועל, דוחן, בצל, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, שמן זעפרן, תמרי, allspice, אגוז מוסקט, ציפורן, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה; לערבב היטב.
הקש 1 עוגת בצק קרום לתוך מחבת פאי 9 אינץ'.
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה. למעלה עם פאי השני בצק קרום; צביטה הקצוות יחד. פירס כמה אזורים של הקרום העליון כדי לאפשר עוגה לאוורר במהלך האפייה.
מברשת קרום העליון עם ביצה מוכה.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות.