עוגת דלעת Parfaits
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. אם יש לכם חמאה, דלעת, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, דלעת גרנולן ותפוח יוגורט Parfaits {שבוע דלעת: יום 3}, ו Parfaits דלעת ויוגורט עם גרנולה מתובלת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
שים 7 עוגיות בשקית פלסטיק resealable ולרסק לתוך פירורים עם מחבת כבדה.
מברשת את החלק התחתון על 1 אינץ ' את הצדדים של 6 כוסות פרפה עם החמאה.
מוסיפים כפית פירורים לכל אחד ומגלגלים אותם סביב הקרביים של המשקפיים; שופכים את הפירורים העודפים ושומרים לתוספות. מקררים את המשקפיים מוכנים.
שים סוכר 3/4 כוס ממתקים, דלעת, 1 1/2 כפיות בורבון ואגוז מוסקט במעבד מזון. דופק עד חלקה, על 1 דקה.
שים את שבבי השוקולד הלבן בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל בעוצמה של 50% עד מומס, על 1 דקה, תוך ערבוב באמצע הדרך.
הוסף לתערובת דלעת ולעבד עד בשילוב.
היכו 1 / 12 כוסות שמנת בקערה עם מיקסר עד פסגות רכות טופס; לקפל לתוך תערובת דלעת עד חלקה. מחלקים בין המשקפיים מוכנים ומקררים עד מוכן לשרת.
מקציפים את 1/2 כוס קרם הנותרים עם מיקסר עד קצף.
הוסף את הנותרים 1 כף סוכר ממתקים 1 כפית בורבון להכות עד פסגות רכות טופס. למעלה parfaits עם קצפת, פירורי עוגיות שמורות ואת הנותרים 6 עוגיות.