עוגת שוקולד צ'אי לאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת צ'אי לאטה שוקולד. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, חלב, תערובת עוגת השטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת צ'אי לאטה מתובלת לערבב עוגיות עם ציפוי קרם וניל, תערובת תה צ'אי לאטה, ו תה צ'אי לאטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ריסוס התחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה קטנה, לזרוק שוקולד צ ' יפס עם 1 כף של תערובת העוגה. בקערה גדולה, לנצח תערובת העוגה שנותרה, 1/4 כוס תערובת צ ' אי לאטה יבש, המים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים בשוקולד צ ' יפס מצופה.
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר וחמאה עד חלקה; להפריש. בקערה קטנה למיקרוגל, חלב מיקרוגל על 10 עד 15 שניות או עד חם מאוד. מערבבים ב 1 כף תערובת צ ' אי לאטה יבש עד מומס; מערבבים לתוך תערובת אבקת סוכר עד חלקה להפיץ.
מורחים על עוגה. ממש לפני ההגשה, מפזרים קינמון. החנות מכוסה באופן רופף.