עוגת דלעת ג'ינג'ר דורשת כ -45 דקות מתחילתה ועד סופה. תמורת 62 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 9. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 282 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח עוגה, סירופ תירס, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת ג'ינג'ר דלעת דלעת קרח ,הליבוט מזוגג עם ג'ינג'ר סויה עם ג'ינג'ר אפרסק , וסנדוויצ'ים של ג'ינג'ר נאפ וגלידת דלעת .
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את החמאה והסוכרים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה
לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
2
מוסיפים חלבונים אחד אחד, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה את הדלעת, סירופ התירס, המולסה וקליפת התפוז עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3/4 כפית מולסה
(טעם מקורי)
3
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הקינמון, הג'ינג'ר והמלח; מוסיפים לתערובת הדלעת, מקציפים במהירות נמוכה רק עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונלי
(טעם מקורי)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חותכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ועד שהם רכים מעט
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
4
יוצקים את התערובת לתוך 8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דגים
5
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת במשך 15 דקות.