מתכון זה אופייני למטבח ההודי. לך לחנות ותביא חומץ יין, חרדל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אטריות סובה בקר עם תרד וקוקוס - קארי ויניגרט, סלט קינואה עם קארי-סיד ויניגרט, ו סלט סלק מעורב עם קארי ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ את הקליפה מן הבייקון לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בקר
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום ופריך. מכסים ומפחיתים חום להגדרה הנמוכה ביותר כדי לשמור על בייקון חם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
במחבת קטנה ויבשה, אבקת קארי טוסט על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום.
5
בקערה בינונית, להקציף יחד את החומץ והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
להוסיף שמן בזרם דק, לטאטא כל הזמן, עד השמן משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים אבקת קארי ומקציפים עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת קארי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הבייקון, תרד, פטריות וויניגרט עד מצופה באופן שווה. התאם מלח ופלפל לפי הטעם ומגיש מיד.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Indaba Chenin Blanc עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.