עוגת גבינת דלעת מעורבבת דורשת בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, קינמון טחון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת דלעת מעורבבת בגבינת דלעת, חטיפי גבינה עם קרם דלעת מעורבבים, ו עוגיות דלעת עם גבינת שמנת מעורבבות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים את גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בהדרגה לערבב 1/4 כוס סירופ תירס קל תמצית וניל, מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קל
תמצית וניל
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
בקערה בינונית, לערבב את הדלעת, ביצים, חלב התאדה, 1/4 כוס סירופ תירס קל, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, זנגביל ומלח. מקציפים את התערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קל
חלב מתאדה
קינמון
דלעת
ציפורן
ג ' ינג ' ר
מוסקט
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים קרום עוגה על תבנית אפייה בינונית וממלאים בתערובת הדלעת. זרוק את גבינת שמנת על ידי כף מעוגלתעל תערובת הדלעת. באמצעות סכין, לסובב את תערובות, יצירת אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קרום עוגה
דלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סכין
5
אופים 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס באמצע יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.