עוגת דלעת עם ציפוי סוכר אגוז חום
עוגת דלעת עם ציפוי סוכר אגוז חום היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן טחון, חתיכות אגוז, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו ציפוי סוכר חום אננס, בננה ספליט עם ציפוי סוכר חום אננס, ו סופגניות תפוחים עם ציפוי סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
לשלב את כל החומרים. באמצעות פניות on / off, להתמזג פירורים עדינים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אחסן ב airtightcontainer בטמפרטורת החדר.
מיקום מתלה תנור בתוך bottomthird של תנור; מחממים ל 177°.
Transfercrust לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Foldedges תחת ו crimp דקורטיבי. Freezecrust 20 דקות.
קרום קו עם רדיד nonstick ו fillwith שעועית יבשה או משקולות עוגה.
קרום Bakeuntil מוגדר, על 20 דקות. Gentlyremove לסכל ושעועית. להחזיר את הקרום לavenand לאפות עד מבושל חלקית goldenbrown סביב הקצוות, לחיצה עלפרק עם גב של כף אם בועות טופס,על 15 דקות. קרום מגניב על מתלה.לשמור על טמפרטורת התנור.
להקציף סוכר חום, ביצים, מלח ים, קינמון, זנגביל, וציפורן בקערת אינמדיום.
מוסיפים דלעת וקרם וwhisk עד מעורבב היטב וחלק.
אופה פאי untilfilling הוא מוצק, מכסה את הקרום עם נייר collarif בראונינג מהר מדי, על 30 דקות.
מפזרים ציפוי באופן שווה מעל ofpie. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325°F; המשך לאפות עוגה עד למילוי מוגדר ונפוח בהיר במרכז, כ -15 דקות יותר.
להעביר פאי rack ו coolcompletely. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. אוהל עם נייר כסף וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.